



אחד הסודות השמורים ביותר להכנת אספרסו ברמה מקצועית הוא דחיסה (טמפינג) מושלמת. דחיסה לא אחידה, חלשה או חזקה מדי, היא מתכון בטוח לשוט חמוץ או מריר. אם נמאס לכם "לנחש" כמה כוח אתם מפעילים על הקפה הטחון, הגיע הזמן להכיר את הדוחסן הקפיצי MHW-3BOMBER – הכלי שמוציא את הניחוש מהמשוואה ומבטיח לכם דחיסה מדויקת ואחידה בכל פעם.
דוחסן קפיצי (Spring Tamper) פותח במטרה לפתור שתי בעיות מרכזיות:
1. לחץ לא אחיד: קשה מאוד להפעיל באופן עקבי לחץ מדויק (כ-15 ק"ג). הדוחסן הקפיצי יודע להשתחרר אוטומטית ברגע שמגיעים ללחץ האידיאלי, ובכך מבטיח עקביות לחץ מושלמת ללא מאמץ.
2. דחיסה עקומה (Tamping Tilt): דוחסנים רגילים מאפשרים הטיה של הדחיסה, מה שגורם למים לזרום בצורה לא אחידה (Channeling). הדוחסן הקפיצי מגיע עם "שפה" המונחת על שפת הסלסלה, מה שמבטיח ששטח הדחיסה תמיד יישאר מפולס לחלוטין.
השימוש בדוחסן הקפיצי הוא הפשוט ביותר:
טוחנים את הקפה הטחון ישירות לתוך ידית החליטה (מומלץ להשתמש ב כלי ה-WDT לפיזור אחיד).
מניחים את הדוחסן הקפיצי על הקפה הטחון. לוחצים כלפי מטה עד שמרגישים את השחרור האוטומטי של הקפיץ. בשלב זה, הושג הלחץ המושלם של 15 ק"ג.
הודות ל"שפה" המובנית בדוחסן, אין צורך לדאוג ליישור – הדחיסה תהיה ישרה ואחידה באופן אוטומטי, מה שמבטיח זרימת מים סימטרית דרך הקפה.
מוציאים את הדוחסן ומקבלים "פאק" (Puck) דחוס, מפולס ומוכן להכנסה למכונה. כעת תוכלו להתמקד בטעם הקפה, במקום בדחיסה.
עקביות הלחץ והיישור הם גורמים קריטיים שמשפיעים ישירות על טעם הקפה. כאשר הדחיסה מושלמת בכל פעם, אתם יכולים לבודד את השפעת רמת הטחינה בלבד, מה שהופך את כיוונון הטחינה להרבה יותר פשוט ומדויק. זהו כלי המבטיח שאיכות הקפה שלכם תישאר עקבית – שוט אחר שוט.
חברי מועדון קרמה+ מקבלים קאשבק בכל רכישה, מתנות, הטבות והפתעות בלעדיות, וכמובן - שירות מעולה שישדרג את הבריסטה שבכם.
כל רכישה מזכה אתכם בנקודות קאשבק שתוכלו לממש ברכישה הבאה.
הצטרפו עוד היום ותקבלו 100 נקודות ראשונות עלינו :)
ההצטרפות למועדון הלקוחות בחינם.
לכל הפרטים, ההטבות והתקנון - לחצו על הכפתור
הצטרפו למועדון
20k+ חברי מועדון מרוצים