





מכונות סופר-אוטומטיות (כדוגמת Kalerm B5-2) הפכו את הקפה הביתי לקל מאי פעם. אבל גם בהן חובה לבצע ניקוי ותחזוקה שוטפים, כדי שהטעם לא ייפגע משאריות קפה, שומנים או אבנית.
היתרון הגדול? המכונות הללו הופכות את הניקוי לתהליך אוטומטי מלא, כמעט ללא התעסקות. המדריך הזה מראה לכם בדיוק איך לבצע את שלושת תהליכי הניקוי החשובים – ניקוי חלב, ניקוי ראש חליטה והסרת אבנית.
מערכת הקצפת החלב היא הרגישה ביותר ודורשת ניקוי קבוע (מומלץ פעם בשבוע אם משתמשים בה הרבה) כדי למנוע סתימות וקלקול החלב.
טיפ: תהליך ניקוי החלב הוא מהיר ולוקח כ-3 דקות בלבד.
תהליך זה חיוני לניקוי שומני הקפה ושאריות שנדבקו לראש החליטה (היכן שהאספרסו נחלט).
הסרת אבנית היא תהליך ארוך יותר (כ-20 דקות) הנדרש להסרת מינרלים ואבנית שהצטברו בדוד המים ובצינורות.
חברי מועדון קרמה+ מקבלים קאשבק בכל רכישה, מתנות, הטבות והפתעות בלעדיות, וכמובן - שירות מעולה שישדרג את הבריסטה שבכם.
כל רכישה מזכה אתכם בנקודות קאשבק שתוכלו לממש ברכישה הבאה.
הצטרפו עוד היום ותקבלו 100 נקודות ראשונות עלינו :)
ההצטרפות למועדון הלקוחות בחינם.
לכל הפרטים, ההטבות והתקנון - לחצו על הכפתור
הצטרפו למועדון
20k+ חברי מועדון מרוצים