

אם אתם שותים אספרסו באופן קבוע, המכונה שלכם צוברת שומנים ושאריות קפה בתוך ראש החליטה ובמעברים הפנימיים. הצטברות זו פוגעת בטעם האספרסו והופכת אותו למריר או שרוף. הדרך היחידה לנקות את המערכת הזו באופן יסודי היא באמצעות טכניקת ה-Backflushing (שטיפה נגדית).
המדריך הזה ילמד אתכם את התהליך הקריטי של Backflushing, שמומלץ לבצע אחת לשבוע עד שבועיים, וכן איך לבצע ניקוי יסודי חודשי של ראש החליטה.
Backflushing הוא תהליך ניקוי שמשתמש בלחץ המכונה כדי להזריק מים וחומר ניקוי חזרה לתוך ראש החליטה.
פעם בחודש מומלץ להשקיע מאמץ נוסף ולפרק את רשת הפיזור (Shower Screen) לניקוי חיצוני יסודי.
פעולות אלו יבטיחו שהקפה שלכם יישאר נקי, שהמים יתפזרו בצורה אחידה על ה"פאק" (דיסק הקפה), ושאיכות הטעם תישאר גבוהה.
חברי מועדון קרמה+ מקבלים קאשבק בכל רכישה, מתנות, הטבות והפתעות בלעדיות, וכמובן - שירות מעולה שישדרג את הבריסטה שבכם.
כל רכישה מזכה אתכם בנקודות קאשבק שתוכלו לממש ברכישה הבאה.
הצטרפו עוד היום ותקבלו 100 נקודות ראשונות עלינו :)
ההצטרפות למועדון הלקוחות בחינם.
לכל הפרטים, ההטבות והתקנון - לחצו על הכפתור
הצטרפו למועדון
20k+ חברי מועדון מרוצים