

אספרסו מרטיני הוא אחד הקוקטיילים הקלאסיים והאהובים ביותר. הוא משלב את הטעם הנפלא של האספרסו עם מתיקות ליקר הקפה והחמימות של הוודקה. היתרון הגדול? אתם לא צריכים להיות מיקסולוגים בשביל להכין אותו ברמה מקצועית בבית, כל עוד יש לכם אספרסו חזק ואיכותי.
הסרטון הזה חושף את היחסים המדויקים ואת טכניקות השקשוק ליצירת קוקטייל מאוזן עם שכבת קצף מושלמת.
הבסיס לכל קוקטייל קפה הוא האספרסו עצמו. בחרו בתערובת קלאסית עם רמזים של שוקולד או אגוזים, שישתלבו היטב עם ליקר הקפה.
היחסים הם המפתח לאיזון טעמים: מתחילים עם 70 מ"ל וודקה. מוסיפים 45 מ"ל ליקר קפה (למשל קלואה). מוסיפים את 45 מ"ל האספרסו הכפול שהכנתם, ולבסוף ממתיקים עם 10 מ"ל סירופ מתוק (או לפי הטעם).
הטוויסט הסודי: מוסיפים קורט מלח. זה ישמע מוזר, אבל המלח מקפיץ את כל הטעמים החבויים ומחזק את המתיקות והמורכבות.
כדי ליצור את שכבת הקרמה המפורסמת של האספרסו מרטיני, חובה לשקשק את המשקה בצורה נכונה:
חשוב לציין: האספרסו צריך להיות טרי ככל האפשר. מכינים אותו ממש לפני השקשוק, כדי שהגזים שבו (הקריטיים ליצירת הקרמה) לא יברחו.
חברי מועדון קרמה+ מקבלים קאשבק בכל רכישה, מתנות, הטבות והפתעות בלעדיות, וכמובן - שירות מעולה שישדרג את הבריסטה שבכם.
כל רכישה מזכה אתכם בנקודות קאשבק שתוכלו לממש ברכישה הבאה.
הצטרפו עוד היום ותקבלו 100 נקודות ראשונות עלינו :)
ההצטרפות למועדון הלקוחות בחינם.
לכל הפרטים, ההטבות והתקנון - לחצו על הכפתור
הצטרפו למועדון
20k+ חברי מועדון מרוצים