


הקצפת חלב ברמה מקצועית היא האתגר האמיתי של כל בריסטה ביתי. אם אתם חולמים על קצף מבריק, חלק ונטול בועות שמתמזג באופן מושלם עם האספרסו ומאפשר לאטה ארט – אתם צריכים לשלוט בטכניקה המדויקת של מיקרו-קצף (Microfoam): סודות המיקום הנכון של ידית הקיטור וחלוקת הזמנים הקריטית של תהליך ההקצפה.
ההקצפה נחלקת לשני שלבים עיקריים (אוורור וחימום/ערבול), אך ההכנה והמיקום הם קריטיים להצלחה:
הקצפת חלב היא תרגול. העקביות מגיעה משמירה על הכללים הקריטיים של טמפרטורה (חלב קר מאוד) וטכניקת סירקולציה נכונה. ברגע שתשלטו בטכניקה זו, כל משקה חלב ייצא חלק וטעים.
חברי מועדון קרמה+ מקבלים קאשבק בכל רכישה, מתנות, הטבות והפתעות בלעדיות, וכמובן - שירות מעולה שישדרג את הבריסטה שבכם.
כל רכישה מזכה אתכם בנקודות קאשבק שתוכלו לממש ברכישה הבאה.
הצטרפו עוד היום ותקבלו 100 נקודות ראשונות עלינו :)
ההצטרפות למועדון הלקוחות בחינם.
לכל הפרטים, ההטבות והתקנון - לחצו על הכפתור
הצטרפו למועדון
20k+ חברי מועדון מרוצים