

אם שוט האספרסו שלכם תמיד יוצא פושר, דעו שאתם לא לבד. אספרסו אידיאלי דורש טמפרטורת חליטה גבוהה (בסביבות 92–96 מעלות צלזיוס), וכל ירידה בטמפרטורה פוגעת במיצוי, מה שמוביל לרוב לטעם חמוץ ולא מוצלח.
הסרטון הזה מראה איך לבצע ניסוי טמפרטורה פשוט במכונת הנינג'ה וכיצד לתקן את הבעיה באמצעות חימום מקדים וכיוון הגדרות המכונה.
הבעיה המרכזית היא שהחום שנוצר בתוך המכונה הולך לאיבוד כאשר הוא פוגש ידית חליטה קרה וכוס קרה. הנה הפתרון:
בניסוי הראשוני בסרטון, שוט אספרסו שהורד ללא חימום מקדים יצא בטמפרטורה פושרת של 55 מעלות צלזיוס. כדי לתקן זאת, חובה לחמם את הכלים:
חימום מקדים לא רק מעלה את הטמפרטורה הסופית, אלא גם מייצב את טמפרטורת החליטה לאורך כל תהליך המיצוי.
אם השיפור עדיין אינו מספיק, ניתן לכוון את טמפרטורת החליטה בהגדרות המכונה:
חברי מועדון קרמה+ מקבלים קאשבק בכל רכישה, מתנות, הטבות והפתעות בלעדיות, וכמובן - שירות מעולה שישדרג את הבריסטה שבכם.
כל רכישה מזכה אתכם בנקודות קאשבק שתוכלו לממש ברכישה הבאה.
הצטרפו עוד היום ותקבלו 100 נקודות ראשונות עלינו :)
ההצטרפות למועדון הלקוחות בחינם.
לכל הפרטים, ההטבות והתקנון - לחצו על הכפתור
הצטרפו למועדון
20k+ חברי מועדון מרוצים