




המעבר לחלבים אלטרנטיביים הפך לטרנד עולמי, אבל כל מי שניסה להקציף חלב צמחי יודע שהתוצאה לא תמיד קלה או מוצלחת. חלבים כמו שיבולת שועל, סויה ושקדים דורשים טכניקה מדויקת והרכב שונה כדי להקציף כמו חלב פרה.
מכונת הנינג'ה אספרסו מציעה פתרון יעיל, המאפשר הקצפה אוטומטית מוצלחת. הסרטון הזה מציג שלושה טיפים קריטיים שיעזרו לכם להגיע לחלב מוקצף יציב וטעים, שישתלב באופן מושלם בקפה שלכם.
הקצפת חלב צמחי דורשת ידע בסיסי על הרכבו ושימוש נכון בטכנולוגיית המכונה:
החלבים הצמחיים הרגילים מכילים מעט מדי שומן כדי לייצר קצף יציב.
הפתרון: תמיד בחרו בחלבים המיועדים במיוחד ל"בריסטה" או "להקצפה". חלבים אלו מכילים חומרים מייצבים המאפשרים למכונה ליצור קצף עמיד, חלק ויציב.
מכונת הנינג'ה מצוידת בטכנולוגיה שיודעת לטפל בחלבים אלטרנטיביים.
הפתרון: נצלו את יכולת ההקצפה האוטומטית של המכונה. המערכת יודעת להתמודד עם הרכב החלב הצמחי ולייצר תוצאה טובה. אם אתם רוצים קצף מדויק עוד יותר, תמיד ניתן לעבור להקצפה ידנית (הסרטון על הקצפה ידנית זמין בנפרד).
גם לאחר שהקצף נוצר, עדיין יש שני שלבים חשובים להבטחת מרקם מושלם:
תמיד הקפידו שהחלב שבו אתם משתמשים יהיה קר מאוד, והחזירו את יתרת החלב למקרר מיד לאחר המזיגה לכד ההקצפה. שימוש בחלב קר מאוד מקנה לכם יותר זמן ליצור את מרקם הקצף הרצוי לפני שהחלב מתחמם יתר על המידה.
חברי מועדון קרמה+ מקבלים קאשבק בכל רכישה, מתנות, הטבות והפתעות בלעדיות, וכמובן - שירות מעולה שישדרג את הבריסטה שבכם.
כל רכישה מזכה אתכם בנקודות קאשבק שתוכלו לממש ברכישה הבאה.
הצטרפו עוד היום ותקבלו 100 נקודות ראשונות עלינו :)
ההצטרפות למועדון הלקוחות בחינם.
לכל הפרטים, ההטבות והתקנון - לחצו על הכפתור
הצטרפו למועדון
20k+ חברי מועדון מרוצים