





אם רכשתם מכונת אספרסו חדשה ועדיין לא הצלחתם להגיע לטעם המושלם שאתם מכירים מבתי הקפה, אתם לא לבד. הבעיה הנפוצה ביותר היא כיוון לא מדויק של המטחנה. למרבה המזל, מכונת המקאפ לאו 55 טאץ' הופכת את תהליך ה**"דיאל-אין"** לפשוט ונוח, ומאפשרת לכם להגיע לתוצאה מושלמת בעזרת שני מחוגים בלבד.
1. מחוג עובי הטחינה: מחוג זה שולט בעובי הטחינה, והוא נמצא מתחת למיכל פולי הקפה. הזזתו לכיוון "Fine" (דק) תאט את זרימת המים ותייצר טעם חזק יותר, והזזתו לכיוון "Coarse" (גס) תזרים את המים מהר יותר.
2. מחוג ה-Dose Level: מחוג זה קובע את כמות הקפה שהמטחנה תטחן בכל לחיצה על הכפתור. יחס הקפה הוא חשוב מאוד בדרך לאספרסו מושלם.
1. התחילו עם המתכון הנכון: השתמשו במשקל מדויק כדי לטחון 18 גרם קפה לסלסלה. אם אין לכם משקל, מלאו את הסלסלה עד הקצה, אך בלי שהקפה יגלוש החוצה. דחוסו היטב את הקפה.
2. התחילו את החליטה: הניחו כוס על המשקל והפעילו את הטיימר. אנחנו רוצים לקבל 36 גרם אספרסו בתוך 25-30 שניות.
3. תקנו את הטחינה לפי הטעם והזמן:
- אם האספרסו זורם מהר מדי (לדוגמה, 21 שניות) והטעם חמוץ, זה אומר שהטחינה גסה מדי. כוונו את המחוג לכיוון טחינה דקה יותר.
- אם האספרסו זורם לאט מדי והטעם שרוף או מר, זה אומר שהטחינה דקה מדי. כוונו את המחוג לכיוון טחינה גסה יותר.
4. עקביות היא המפתח: מכונת המקאפ פועלת בצורה אינטואיטיבית, אבל כמו כל מטחנה, היא זקוקה לזמן כדי להתאפס בין רמות טחינה שונות. לכן, טחנו מנת קפה נוספת והשליכו אותה לפח לפני שאתם מנסים שוב.
בסופו של דבר, בעזרת ניסוי וטעייה קטנים, תוכלו לגלות את ההגדרות המושלמות לקפה שלכם, וליהנות מאספרסו מאוזן וטעים, ממש כמו בבית קפה.
חברי מועדון קרמה+ מקבלים קאשבק בכל רכישה, מתנות, הטבות והפתעות בלעדיות, וכמובן - שירות מעולה שישדרג את הבריסטה שבכם.
כל רכישה מזכה אתכם בנקודות קאשבק שתוכלו לממש ברכישה הבאה.
הצטרפו עוד היום ותקבלו 100 נקודות ראשונות עלינו :)
ההצטרפות למועדון הלקוחות בחינם.
לכל הפרטים, ההטבות והתקנון - לחצו על הכפתור
הצטרפו למועדון
20k+ חברי מועדון מרוצים