ההבדל בין ה'חוזק' ל'אורך': למה המכונה מציעה שלוש רמות חוזק לעומת רמת 'אורך'.
הסוד לשוט ללא מרירות: איך טחינה דקה מבלי לדחוס חזק יותר פותרת בעיות טעם.
טיפ הבריסטה לקרמה: איך טריות הפולים משפיעה על קרמה יותר מכל דבר אחר.


מכונת הנינג'ה אספרסו הפכה במהרה לבחירה פופולרית בקרב חובבי הקפה הביתי. ככל שמשתמשים בה יותר, עולות שאלות נפוצות על השימוש בטכנולוגיות השונות שלה.
אספנו את שלוש השאלות הבוערות ביותר מקהילת המשתמשים של הנינג'ה – החל מהקצפת חלב ועד לאספרסו מושלם – וענינו עליהן במדריך זה.
למכונת הנינג'ה שתי שיטות הקצפה עיקריות, ולכל אחת יתרון:
איך מקציפים חלב באופן ידני? כדי להשתמש בידית הקיטור באופן ידני, יש לבחור את רמת החלב המוקצף הנמוכה ביותר במסך המכונה, למשוך את ידית הקיטור החוצה וללחוץ לחיצה ארוכה על המחוג כדי להפעיל את הקיטור.
פעולת הדחיסה (טמפינג) יוצרת דיסק קפה אחיד (פאק) בתוך הסלסלה.
שכבת הקרמה (הקצף הזהוב-חום) היא תוצאה של שמנים וגזים הנלכדים תחת לחץ.
חברי מועדון קרמה+ מקבלים קאשבק בכל רכישה, מתנות, הטבות והפתעות בלעדיות, וכמובן - שירות מעולה שישדרג את הבריסטה שבכם.
כל רכישה מזכה אתכם בנקודות קאשבק שתוכלו לממש ברכישה הבאה.
הצטרפו עוד היום ותקבלו 100 נקודות ראשונות עלינו :)
ההצטרפות למועדון הלקוחות בחינם.
לכל הפרטים, ההטבות והתקנון - לחצו על הכפתור
הצטרפו למועדון
20k+ חברי מועדון מרוצים